Voertuigen

Als u met de wagen rijdt, bent u verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Daarnaast kunt u aanvullend een omniumverzekering en een bestuurdersverzekering afsluiten. Deze waarborgen verzekeren de schade aan uw eigen auto en uw lichamelijke schade.

BA Auto

U bent even niet bij de pinken tijdens het autorijden en u botst op een voertuig dat staat te wachten voor een rood licht. De bestuurder van het andere voertuig is lichtgewond. Uw BA Auto vergoedt de medische kosten van de andere persoon en de schade aan zijn wagen .

Omnium

Dieven proberen uw auto te stelen. Er sneuvelt een autoruit en er is schade aan het interieur van de wagen. Gelukkig worden de dieven opgeschrikt door voorbijgangers. Uw omniumverzekering vergoedt in dat geval de schade. Welke omniumformules bestaan er?

1. Volledige omnium

Een volledige omnium verzekert schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt aan uw auto. Evenals vandalisme + de zaken die in een kleine omnium gedekt zijn.

2.Kleine omnium

Een kleine omnium dekt uw schade in geval brand, diefstal, glasbraak, natuurkrachten en botsing met dieren.

Bestuurdersverzekering

Als u als bestuurder van een wagen gekwetst geraakt en er is geen tegenpartij op wie u uw schade kunt verhalen of u bent zelf aansprakelijk voor het ongeval, dan moet u zelf voor de medische kosten opdraaien. Medische kosten kunnen echter hoog oplopen. Een bestuurdersverzekering vangt die op en zal uw lichamelijke schade vergoeden. Een bestuurdersverzekering biedt dus bescherming voor de bestuurder die verantwoordelijk is voor het ongeval.

Rechtsbijstand

Stel, u bent betrokken in een ongeval en er bestaat discussie over wie precies aansprakelijk is. Of u werd geflitst en moet voor de politierechter verschijnen wegens overdreven snelheid.

Het is precies in dergelijke situaties dat een rechtsbijstand u bijstaat. Deze verzekering vergoedt geen schade, maar helpt u om uw schade te recupereren of uw belangen te verdedigen. Een rechtsbijstandverzekering neemt ook de kosten van een advocaat ten laste als uw zaak voor de rechtbank beslecht wordt.

Exclusieve wagens

Hebt u een exclusieve wagen? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een verzekeringsoplossing die bij uw droom op vier wielen past. Bij Fitrama kunt u terecht voor een verzekeringsoplossing op maat van uw Porsche, Ferrari, Lexus, Lamborghini, Lotus of ander exclusief merk.

BA Auto Omnium Bestuurdersverzekering Rechtsbijstand Exclusieve wagens Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht