Voertuigen

Als zelfstandige maakt u vast veel gebruik van uw wagen en of bestelwagen. Met de juiste verzekeringen beschermt u de investering in uw wagenpark.

Als uw bedrijf meerdere wagens telt, dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar interessante vlootvoorwaarden.

BA Auto

Een van uw werknemers heeft onderweg naar een klant een ongeluk met zijn bedrijfswagen. Hijzelf komt er met de schrik vanaf, maar in het andere voertuig valt een lichtgewonde. In dat geval bespaart een BA Auto u een financieel debacle.

Als u of uw medewerker een ongeval veroorzaakt en een derde partij lijdt schade, dan vergoedt deze verzekering diens schade. Uw eigen schade vergoedt deze polis nooit.

Omnium

Een omniumdekking vergoedt de schade die u zelf veroorzaakt aan uw voertuig, alsook schade door brand, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren. Ook vandalisme en diefstal zijn gedekt.

Een kleine omnium dekt uw schade in geval brand, diefstal, glasbraak, natuurkrachten en botsing met dieren.

Deze verzekering bevat een vrijstelling. Dit is het deel van de schade dat voor uw rekening blijft. Er zijn niet alleen verschillende types van vrijstelling (een 'gewone' vrijstelling, een Engelse franchise ...), maar ook de hoogte van uw vrijstelling kunt u soms mee bepalen.

Bestuurdersverzekering

De inzittenden van uw auto of bestelwagen zijn dankzij de wet op de zwakke gebruiker altijd verzekerd tegen lichamelijke schade. Maar de bestuurder is dat niet.

Als er geen tegenpartij is op wie u uw schade kunt verhalen of als u zelf aansprakelijk bent voor het ongeval, dan moet u zelf voor de kosten opdraaien. Medische kosten kunnen echter hoog oplopen. Een bestuurdersverzekering vangt die op en zal uw lichamelijke schade vergoeden.

Rechtsbijstand

Stel, u bent betrokken in een ongeval en er ontstaat discussie over wie precies aansprakelijk is. Of u werd geflitst en moet nu voor de politierechter verschijnen wegens overdreven snelheid.

In dat soort situaties komt uw rechtsbijstand van pas. Deze verzekering vergoedt geen schade, maar zal u helpen om uw schade te recupereren of uw belangen te verdedigen. Een rechtsbijstandverzekering neemt ook de kosten van een advocaat ten laste als uw zaak voor de rechtbank beslecht wordt.

Exclusieve wagens

Bent u de trotse eigenaar van een Porsche, Ferrari, Lexus, Lamborghini, Lotus of ander exclusief merk? Dan wilt u die ongetwijfeld goed verzekeren. Wij vinden voor u een verzekeringsoplossing die perfect bij uw exclusieve wagen past.

BA Auto Omnium Bestuurdersverzekering Rechtsbijstand Exclusieve wagens Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht