Vastgoed

Als u een eigen huis hebt, wilt u dit kostbaar goed uiteraard beschermen tegen allerlei onheil. Een woning- of brandverzekering is geen verplichting, maar wel een noodzaak. U kunt die polis vrijblijvend uitbreiden met een diefstalverzekering of met een bijstandverzekering.

Er zijn heel wat mogelijkheden. Uiteraard kunt u bij het samenstellen van uw woningverzekering rekenen op ons advies.

Woningverzekering

Een woningverzekering dekt uw woning en inboedel niet alleen tegen het risico van brand, maar ook tegen storm, hagel, sneeuw en ijsdruk, waterschade, de aanrijding van uw gebouw door een voertuig,…

Elke brandpolis bevat ook een dekking tegen natuurrampen. Onder de categorie van natuurramp vallen een overstroming, aardbeving, het overlopen of de opstuwing van openbare riolen en een aardverschuiving of grondverzakking.

Diefstalverzekering

Een diefstaldekking is niet automatisch in uw brandverzekering inbegrepen. Maar deze extra waarborg dekt wel de gestolen inhoud en de schade na inbraak. Wat er precies verzekerd is en voor welke bedrag kunt u zelf bepalen.

Wij helpen u graag verder.

ABR

Tijdens de bouw van uw woning komen veel verschillende mensen werken uitvoeren. Er kunnen dus heel wat zaken misgaan. Een ABR-polis (Alle Bouwplaats Risico’s) verzekert uw woning in opbouw tegen beschadigingen, ongeacht wie of wat ze veroorzaakt heeft. Op die manier vermijdt u oeverloze discussies.

Werkt u samen met een aannemer die een ABR-polis onderschreven heeft? Neem voor alle zekerheid deze polis met ons door.

House assistance

Uw verwarmingsketel begeeft het in het putje van de winter. Een wespennest belegert uw tuin. Kleine probleempjes kunnen heel wat ellende veroorzaken. Een bijstandverzekering voor uw huis komt 24 uur op 24 tussen om dergelijke problemen aan uw woning op te lossen.

Woningverzekering Diefstalverzekering ABR House assistance Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht