Aansprakelijkheid

Als iemand schade lijdt waarvoor u aansprakelijk bent, zal een aansprakelijkheidsverzekering die schade vergoeden.

BA Privéleven

  • Uw kind rijdt met het winkelwagentje tegen een geparkeerde auto.
  • Uw hond loopt plots de straat over en brengt een fietser ten val.

Een verzekering BA Privéleven of familiale verzekering dekt uw aansprakelijkheid in uw privéleven. Zowel uw eigen aansprakelijkheid als die van de mensen, dieren en zaken die u onder uw hoede heeft zijn gedekt.

Huispersoneel

Een verzekering huispersoneel verzekert uw aansprakelijkheid voor alle personen die tegen betaling bij u thuis werken uitvoeren. Dat kan gaan om poetsen, babysitten, kleine kluswerken, ... Als zij een ongeval hebben bij u thuis of onderweg dan bent u immers aansprakelijk. Dat is ook het geval als het gaat om zwartwerk.

Speciale risico’s

Als u een hobby beoefent waar specifieke risico’s aan verbonden zijn, zoals varen, skiën, paardrijden, karting, … dan doet u er goed aan om hiervoor een extra aansprakelijkheidswaarborg te onderschrijven.

Neem gerust contact op. Wij zoeken voor u de mogelijkheden uit.

Rechtsbijstand

U koopt een product dat gebreken vertoont en er bestaat discussie over wie precies aansprakelijk is. U hebt een conflict met uw buurman over werken in uw tuin. U hebt een probleem met een online aankoop.

Het is precies in dergelijke situaties dat een rechtsbijstand u de ondersteuning biedt die u nodig hebt. Deze verzekering vergoedt geen schade, maar staat u bij om uw schade te recupereren of uw belangen te verdedigen. Een rechtsbijstandverzekering neemt ook de kosten van een advocaat ten laste als uw zaak voor de rechtbank komt.

BA Privéleven Huispersoneel Speciale risico’s Rechtsbijstand Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht