Gezondheid

De klassieke sociale zekerheid biedt u slechts een beperkte bescherming als u als zelfstandige omwille van uw gezondheid niet kunt werken. Om te voorkomen dat een ongeval of ziekte uw bedrijf de das om doet, doet u er goed aan u aanvullend te verzekeren.

Hospitalisatieverzekering

Als u door een ziekte of ongeval in het ziekenhuis belandt, loopt de factuur meteen op. Een hospitalisatieverzekering betaalt de kosten zodat u al uw energie in uw herstel kunt steken.

Een hospitalisatieverzekering is ook een gegeerd extralegaal voordeel om aan uw werknemers aan te bieden.

Hebt u vragen over deze polis of wilt u meer informatie over een plan voor uw bedrijf, aarzel niet om ons te contacteren.

Lichamelijke ongevallen

Als u als zelfstandige in uw privéleven of tijdens uw beroepsactiviteit een ongeval hebt waarvoor niemand aansprakelijk is, draait u zelf op voor de gevolgen. Het ziekenfonds zal tussenkomen, maar dat is beperkt. Deze polis zal uw medische kosten betalen evenals in een vergoeding voorzien voor tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.

Het voordeel van deze polis is dat hij zowel geldt in uw beroeps- als in uw privéleven. Als zelfstandige kan de impact van een ongeval op uw leven en beroep immers groot zijn. Deze polis neemt alvast een deel van uw financiële zorgen weg.

Toch is het raadzaam ook een polis gewaarborgd inkomen af te sluiten.

Gewaarborgd inkomen

Als u door een ziekte of ongeval lange tijd niet kunt werken, keert het ziekenfonds u een vergoeding uit. Die bedraagt echter slechts een fractie van uw werkelijk loon. Uw vaste kosten blijven wel doorlopen. Om deze financiële kloof te overbruggen, kunt u een verzekering gewaarborgd inkomen afsluiten.

Hospitalisatieverzekering Lichamelijke ongevallen Gewaarborgd inkomen Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht