Vrijetijd

Ook tijdens activiteiten in uw privéleven kan het onheil toeslaan. Zeker als u een bijzondere hobby beoefent. U doet er dus goed aan u voldoende te verzekeren zodat u geen hoge prijs betaalt als het eens fout loopt.

Verzekering lichamelijke ongevallen

U struikelt tijdens uw wekelijkse jogging en breekt uw been. U slaat uw voet om op een kleine trede. Als u in uw privéleven een ongeval heeft waarvoor niemand aansprakelijk is, draait u zelf op voor de gevolgen. Het ziekenfonds zal tussenkomen, maar dat is beperkt. Deze polis zal uw medische kosten betalen evenals een vergoeding voorzien voor tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.

Allerisicoverzekering

U houdt van paardrijden en hebt uw eigen paard. U speelt piano en hebt thuis een vleugelpiano staan. Sommige hobby’s vragen om een aanzienlijk investering. Aan deze dieren of voorwerpen hangen vaak specifieke risico’s vast en die verdienen een aangepaste bescherming.

Wij zoeken uit welke waarborgen u precies nodig hebt, zodat u zonder zorgen kan blijven doen wat u graag doet.

Reisverzekering

Op vakantie in het buitenland belandt u met een zware infectie in het ziekenhuis. Uw reisverzekering zorgt ervoor dat u later die reis niet associeert met een financiële kater.

Vertrek met een gerust gemoed op vakantie, dankzij uw reisverzekering. Deze biedt u niet alleen bescherming bij zware ongevallen, maar ook bij kleine problemen die u vakantie in het water doen vallen.

Verzekering lichamelijke ongevallen Allerisicoverzekering Reisverzekering Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht