Vertrek met een gerust gemoed op skivakantie

Binnenkort trekken we opnieuw massaal op wintersportvakantie, voor veel mensen nog altijd de vakantie bij uitstek. Jaarlijks gebeuren er echter heel wat ongevallen tijdens de wintersportperiode. Al staat u daar nu niet graag bij stil, een skiongeval schuilt soms in een klein hoekje. En dan kunt u maar beter voldoende verzekerd zijn.

Lekker ontspannen in een mooi winters landschap, gevolgd door een gezellige après-ski. Tot een abrupte val een einde maakt aan uw skivakantie. Als u na het ongeval in een lokaal ziekenhuis belandt, kunt u een beroep doen op uw hospitalisatieverzekering met wereldwijde dekking. Deze polis vergoedt uw ziekenhuisfactuur en betaalt ook (gedeeltelijk) de eventuele repatriëringskosten.

Beschikt u niet over een hospitalisatieverzekering, dan sluit u voor uw skivakantie best een aparte reisverzekering af. Die beschermt u bij een skiongeval en vergoedt zowel de medische als de repatriëringskosten.

Daarnaast kan ook een ongevallenverzekering zeer nuttig zijn tijdens een skivakantie. Deze verzekering dekt de kosten voor de lichamelijke letsels en voorziet, in tegenstelling tot de hospitalisatieverzekering, ook een kapitaal- of rentestorting in het geval uw tijdelijk of permanent arbeidsongeschikt zou zijn. Bovendien komt deze verzekering tussen bij ongevallen, ook als deze niet tot een opname in het ziekenhuis leiden.

Vertrek goed verzekerd op skivakantie en contacteer ons vandaag nog.

Terug naar overzicht