Gebouwen

Kantoorgebouwen, magazijnen en productieateliers maken een wezenlijk onderdeel uit van uw bedrijf. De activiteit die uw bedrijf erin uitoefent, bepaalt welke verzekeringen u nodig hebt. Wij stemmen uw polissen dan ook volledig af of de specifieke situatie van uw onderneming.

Bedrijfsgebouwen en bedrijfsschade

Een brand in uw kantoor, praktijk of bedrijf zorgt voor veel meer schade dan op het eerste zicht lijkt. Als uw bedrijf niet goed verzekerd is, kan dit het einde van uw zaak betekenen.

De brandverzekering zal in eerste instantie de schade aan uw kantoor en bedrijfsgebouw vergoeden.

Maar daarnaast is er nog heel wat andere schade, zoals productie en leveringen die niet meer kunnen gebeuren. Deze economische schade aan uw bedrijf wordt gedekt door de polis bedrijfsschade. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw bedrijf in dezelfde financiële situatie terechtkomt als voor het incident en dat u dus uw vaste kosten kunt blijven betalen. Het bepalen van de verzekerde waarde voor zo’n polis is specialistenwerk.

Hebt u interesse is deze polis, kom dan zeker langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Machinebreuk en elektronica

Machines en elektronische apparatuur zijn onmisbaar in uw bedrijf. Als ze door een ongeval, diefstal of pech beschadigd geraken, levert u dat onmiddellijk problemen op.

Een polis machinebreuk of een polis alle risico’s elektronica helpen u in dat geval uit de nood. Deze verzekering zal de schade vergoeden of het materiaal vervangen.

Wij vinden voor u de juiste formule die u de bescherming biedt die uw bedrijf nodig heeft. Contacteer ons voor meer informatie.

Bedrijfsgebouwen en bedrijfsschade Machinebreuk en elektronica Interesse? Wij staan voor u klaar Terug naar overzicht